Social media expert Juliëtte Spaaij

Hi, leuk dat je mij beter wil leren kennen! Waar zullen wij beginnen? Mijn naam is Juliëtte Spaaij. Geboren en getogen Amersfoorter, maar deze stad werd al snel te klein toen ik ging studeren. Na 5 jaar havo hoorde ik de grote stad roepen en was het tijd om te verkassen. Amsterdam werd mijn nieuwe thuis. Daar studeerde ik in juni 2021 af aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie (Creative Business) aan de Hogeschool van Amsterdam. Een brede online media opleiding, wat er voor gezorgd heeft dat ik een online duizendpoot ben geworden. Sinds ik klein ben, ben ik al geïnteresseerd in alles wat met ‘online zijn’ te maken heeft. Geboren (’00) en opgegroeid in het online tijdperk, GEN Z :). Social media werd er bijna met de paplepel in gegoten, ofwel een soort moedertaal.

Kwam dat nou eens goed uit, toen ik bedacht dat ik de hele wereld wil zien. Online werken en ondertussen de wereld rondreizen! Het klinkt als een droom, maar het is werkelijkheid! Je moet het onhaalbare haalbaar maken, niet waar? So living the dream.

#SAMENWERKEN met een creatief brein

Persoonlijk contact is de kern. Ik zal daarom graag altijd eerst kennis willen maken. Mijn krachten kan ik voor jouw bedrijf alleen inzetten als ik meer over jou/jullie weet! Een goede klik staat centraal. Ik houd van openheid en transparantie!

Dit creatieve brein maakt soms overuren en dat wil ik heel graag inzetten om jouw boodschap de wereld in te brengen. Ik ga aan op onmogelijke vragen en denk graag na over een te gekke social media strategie daarvoor.

Team van experts

Voor mij is het een feest de bedrijfsdoelen te behalen met online marketing. Ik ga voor elke klant op zoek naar de perfecte strategie om het maximale resultaat te behalen. Dat is waar ik energie van krijg!

Ik werk samen met een fantastisch team van social media experts, die deze passie delen. Gedreven online marketeers met elk hun eigen specialisme!


Ik kijk uit naar nieuwe samenwerkingen!

#VINDIKLEUK

Hobby’s? Alles op en in het water! Ofwel een #waterrat zoals ze dat noemen. Zeilen is mijn grootste passie. Maar zwemmen, surfen, duiken, kitesurfen en eigenlijk alle wateractiviteiten vind ik geweldig! Gekke instellingen uitproberen met mijn camera behoort ook tot het VIND IK LEUK lijstje. Daarnaast pingel ik graag wat op een gitaar of waag ik een dansje op een festival. Tot dit lijstje behoort ook zeker een lekker hapje eten ergens of een koffietje drinken in een schattig cafeetje.

Hobby's Juliette Spaaij

”Waarom werken achter een bureau in Nederland, terwijl je ook vanaf een tropisch strand kunt werken?”

– Juliëtte Spaaij

Reizen

Om mijn creativiteit te laten bruisen, reis ik de wereld rond met mijn laptop. Ik en mijn team werken vanaf prachtige locaties, waardoor wij telkens vol nieuwe #inspiratie raken.

Ik deel mijn reisverhalen op de Instagram @jet.legs.

 


Wist je dat…

 • Ik al 3 jaar de wereld rond reis als digital nomad
 • Ik uit een nest van 4 kom en daarvan de jongste ben
 • Spaans leren mijn hobby is
 • Ik het liefst vanuit een gezellig cafeetje werk
 • Je mij ’s nachts wakker kunt maken om een rondje te zeilen (als het niet te koud is)
 • De zon mij heel blij maakt
 • Ik gek ben op Italiaans eten en vegetarisch eet
 • Het connecten met nieuwe mensen mij energie geeft
 • Ik geboren en getogen in Amersfoort ben
 • En daarna 4 jaar in Amsterdam heb gewoond
 • Ik een ochtendmens ben
 • Vol enthousiasme sta te trappelen om jou te helpen!

Genoeg over mij! Wie ben jij?

Tijd voor een virtueel bakje koffie. VIND IK LEUK!